top of page
  • Foto van schrijverMilou

Wat is een Lash Lift?

Bijgewerkt op: 6 jun. 2023

Heb je ooit van een Lash Lift behandeling gehoord? Het is een relatief nieuw schoonheidsgeheim dat steeds populairder wordt. Het is aantrekkelijk voor dames die van nature niet veel krul hebben in hun wimpers, maar wel een open en wakkere uitstraling willen. In deze blog lees je alles wat je moet weten over een Lash Lift behandeling!


Wat is het?

Een Lash Lift behandeling is een proces waarbij de natuurlijke wimpers omhoog worden gekruld. Je wimpers lijken hierdoor langer en voller, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van wimperextensions. Dit gebeurt met behulp van chemische vloeistoffen. De technologie is vergelijkbaar met die van een permanent voor je haar, maar dan voor je wimpers. De wimpers blijven hierdoor een aantal weken omhoog gekruld staan.


Hoe gaat een Lash Lift behandeling in zijn werk?

Een Lash Lift behandeling bij Limami verloopt als volgt:

Stap 1: de wimpers worden gereinigd en ontvet van achtergebleven make-up restjes en oliën.

Stap 2: de wimpers worden omhoog geplaatst op een siliconen pad.

Stap 3: er wordt een permanent lotion aangebracht om de wimpers te fixeren in de gekrulde vorm.

Stap 4: er wordt een neutralisator aangebracht om de permanent lotion te deactiveren.

Stap 5: de wimpers worden geverfd, mits je hiervoor hebt gekozen.

Stap 5: er wordt een verzorgend serum aangebracht om de wimpers te voeden en te hydrateren.

Een Lash Lift behandeling is pijnloos en duurt +/- 30-45 minuten.


Hoelang blijft een Lash Lift zitten?

Het effect van de behandeling kan maar liefst zes tot acht weken aanhouden, afhankelijk van de groeicyclus van je wimpers. Een Lash Lift behandeling houdt langer aan dan de meeste wimperextensions of andere wimperbehandelingen en is daarom een goede keuze voor dames die hun routine willen vereenvoudigen.


Wat zijn de voordelen van een Lash Lift?

Een Lash Lift behandeling is een uitstekende optie voor dames die op zoek zijn naar een wimperbehandeling die langer meegaat dan mascara, maar minder onderhoud vergt dan wimperextensions. Bovendien zorgen de gekrulde wimpers voor een open en heldere uitstraling van de ogen. Bij Limami zijn we gek op de Lash Lift behandeling omdat het, natuurlijk oogt, het uiterlijk van de wimpers verbeterd, en het de ogen meer laat spreken.


Kan ik een Lash Lift behandeling ondergaan?

Hoewel een Lash Lift behandeling voor de meeste mensen veilig is, zijn er enkele beperkingen. Mensen met allergieën of die gevoelig zijn voor bepaalde chemicaliën kunnen moeite hebben met het ondergaan van deze behandeling. Het beste is om altijd eerlijk te zijn over gevoeligheden of allergieën voordat je deze behandeling ondergaat.


Hoe vaak kun je een Lash Lift behandeling doen?

Het is raadzaam om een Lash Lift behandeling niet te snel achter elkaar te doen, maar 6 tot 8 weken er tussen te laten zitten. De vorige krul moet er helemaal zijn uitgegroeid voordat je opnieuw een Lash Lift behandeling kunt doen. Anders behandel je dezelfde wimpers 2 keer en kunnen de wimpers beschadigen.


Nou, dat zijn de basisprincipes van de Lash Lift behandeling. Dus als je op zoek bent naar een manier om je ogen een boost te geven, zonder kostbare en tijdrovende middelen zoals mascara en extensions, probeer dan eens een Lash Lift behandeling!

50 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page