top of page
pexels-karolina-grabowska-4239014.jpg

"De ultieme plek voor perfecte wenkbrauwen en wimpers."

Heey jij! Welkom bij Limami, dé schoonheidssalon gespecialiseerd in wenkbrauwen en wimpers. 

📍Limami zit gevestigd aan huis in het mooie Delden

OVER LIMAMI

In 2020 ben ik (Milou) begonnen met mijn salon aan huis 'Limami'. Maar waar komt de naam Limami eigenlijk vandaan? 🤔 Deze vraag krijg ik vaak. De naam Limami zijn samengevoegde lettergrepen uit mijn voor- en achternaam 'Milou Linderman'. Ik vond het altijd wel een leuk idee dat de naam iets persoonlijks had van mij. Dus bedacht ik dat ik mijn naam op een andere manier wilde laten terug komen en hier rolde Limami uit. 

In het begin deed ik veel verschillende behandelingen van massages tot aan wenkbrauwen. Ik kwam er snel achter dat massages niet echt mijn ding waren en dat ik veel liever bezig was met het mooi maken van de wenkbrauwen en wimpers. 

Al gauw begon ik behandelingen te schrappen van mijn lijst die mij niet lagen. Vanaf 2023 ben ik helemaal overgegaan op alleen wenkbrauw en wimper behandelingen. En dit was een hele goede keuze! Ik merk dat ik hier zoveel plezier uithaal en dat dit echt MIJN ding is. 🤩

Limami is een salon waar er echt met aandacht naar jouw wenkbrauwen en wimpers wordt gekeken en waar wordt geluisterd naar jouw wensen!

Genoeg over mij, back to business! :) 

 

Kom lekker langs in de salon en ontdek wat Limami voor jou kan betekenen. Maak gauw een afspraak en loop binnenkort met stralende wenkbrauwen en wimpers de salon uit! Waar wacht je nog op?

 

Ik zal even een handige 'BOEK NU' knop hieronder toevoegen om het je gemakkelijk te maken. 😉

Tot gauw!

Liefs Milou😘

image00001 (6).jpeg
bottom of page