top of page
  • Foto van schrijverMilou

Wat is een Brow Lift?

Bijgewerkt op: 11 jul. 2023

Je hebt vast wel eens gehoord van een Brow Lift behandeling. Maar wat houdt deze behandeling nou eigenlijk precies in? In deze blog leggen we het voor je uit.


Wat is een Brow Lift behandeling?

Bij een Brow Lift behandeling wordt een een techniek gebruikt waarbij de wenkbrauwharen gelift en gefixeerd worden met behulp van een speciale lotions. Hierdoor blijven de haartjes in de gewenste vorm staan en lijken je wenkbrauwen voller en breder. Het is eigenlijk een soort "permanent" voor je wenkbrauwen.


Hoe gaat een Brow Lift behandeling in zijn werk?

Tijdens de behandeling wordt er eerst een permanente lotion aangebracht op de wenkbrauwen. Vervolgens worden de haartjes in de gewenste richting gestyled en gefixeerd. Dit gebeurt met behulp van een borsteltje, zodat de haartjes mooi recht en omhoog komen te staan. De lotion moet vervolgens even intrekken, waarna de tweede lotion een neutralizer wordt aangebracht. Als de inwerktijd is verstreken, worden de wenkbrauwen nog geverfd (als je hiervoor hebt gekozen), geharst en/of geëpileerd. En tot slot wordt er een voedend en hydraterend serum aangebracht.


Wat zijn de voordelen van een Brow Lift behandeling?

Het resultaat van een Brow Lift behandeling is dat je wenkbrauwen er voller en strakker uitzien. Bovendien zal je merken dat je veel minder tijd kwijt bent aan het stylen van je wenkbrauwen. Doordat de haartjes namelijk gefixeerd zijn, blijven ze de hele dag mooi in vorm staan.


Zoek je op Google naar Brow Lift (of lamination), dan zal je zien dat deze behandeling steeds populairder wordt. Het is dan ook niet voor niets dat Limami deze service aanbiedt. Het is een relatief snelle en gemakkelijke manier om je wenkbrauwen er perfect uit te laten zien.


Kortom, een Brow Lift is een behandeling waarbij de wenkbrauwen gelift en gefixeerd worden met behulp van speciale lotions. Hierdoor blijven de haartjes de hele dag mooi in vorm staan en lijken je wenkbrauwen voller en breder. Het is een relatief snelle en gemakkelijke manier om je wenkbrauwen er perfect uit te laten zien. Dus waar wacht je nog op? Boek snel een Brow Lift behandeling bij Limami!
Wat is een Brow Lift?

26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page